Geschilderde vloer

Het is ook mogelijk een vloer neer te leggen die u schildert. Schilderen kan uiteraard niet op de beursvloer dus er zal een ondervloer van plaatmateriaal moeten worden aangebracht.
Een ondervloer die geschilderd zal worden is het best gemaakt van een balkenframe met plaatmateriaal, het is natuurlijk ook mogelijk om een systeemvloer te leggen en daar op een vloer van plaatmateriaal, bijvoorbeeld OSB aan te brengen.

Wat u kiest is waarschijnlijk afhankelijk van wat u tot uw beschikking heeft en mogelijkerwijs wat er transporteerbaar is.

De verf die u gebruikt om de vloer te schilderen moet verf zijn die geschikt is om over te lopen, gewone standbouwverf is hiervoor niet geschikt, ten eerste is dat erg vuilgevoelig en ten tweede is het absoluut niet slijtvast.

Wanneer u een vloer gaat schilderen heeft u ook veel meer creatieve mogelijkheden om met kleuren te werken, laat ook een dergelijke kans niet liggen om elementen te accentueren of om iets aan beeldvorming te doen.

Indien u echt creatief schilderwerk wilt hebben is het verstandig om dit te laten doen door mensen die ervaring hebben met schilderwerk of huur een creatief talent in die er echt iets moois van maken kan.

Uiteraard is er enorm mee te spelen hoe en wat, het schilderen van de vloer in een enkele kleur kan iedereen die een roller kan vast houden, maar echt artistiek werk moet je een vakman / vakvrouw laten doen.

Op zoek naar betaalbare standbouw? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Expo Service Zeeland, uw betaalbare standbouwer