Expo tapijt en tegels

Een verhoogde vloer kan op veel verschillende manieren worden afgewerkt, wie geen verhoogde vloer legt is altijd aangewezen op tapijt.

Globaal zijn er 3 keuzes die gemaakt kunnen worden :
 

Normale Tapijttegels

Tapijttegels kun je kopen of huren, als je niet vaak op een beurs zult staan is het interesant om goedkoop tapijttegels te kopen een willekeurige tapijtzaak, tegels kun je vanaf ca 3-4 euro per stuk kopen inclusief btw en deze tegels zijn zeker geschikt om een tiental keer gelegd te worden.
 

Expo Tapijttegels

Ga je vaker op een beurs staan, of duren de beurzen waar je staat langer dan enkele dagen, dan is het interesant om expo-tapijttegels te huren of te kopen.
Er zijn bedrijven die zich specialiseren in verhuur van standinrichtingsmaterialen, tapijt tegels vallen hier ook onder, je kan met zo'n bedrijf afspreken dat zij op een bepaald tijdstip een tapijtvloer leggen in je stand. (verhoogde vloer of niet, maakt niet uit)
Bedrijven die tapijt tegels leggen zorgen er voor dat de tegels die aan de rand liggen vast worden getaped zodat deze niet zullen verschuiven.

 

Expo tapijt (rol)
Een andere mogelijkheid is om expo-tapijt te leggen, voordeel hiervan is dat dit tapijt in veel verschillende kleuren leverbaar is en dat je een vrijwel egale vloer kunt leggen. Ook de kosten van expo-tapijt liggen relatief laag, de vierkante meterprijs ligt rond de 2 euro ex btw, nadeel is wel dat dit tapijt enkel geschikt is voor eenmalig gebruik, zeker in lichte kleuren kunnen er snel vlekken van schoenen of hapjes / drank in ontstaan wat je niet makkelijk kan herstellen in tegenstelling tot tegels.

Tip: Voor het goed vlak leggen van een rol tapijt, rol eerst het tapijt uit zodat de rek en krimp er uit kan trekken, na ongeveer een uurtje is het tapijt goed vlak te leggen.

Op zoek naar betaalbare standbouw? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Expo Service Zeeland, uw betaalbare standbouwer