Truss merken

Met Truss kun je snel grote stevige constructies bouwen en met effectief gebruik van verlichting en banners een bepaalde sfeer creeëren die exclusief oogt.

Dit is gelijk ook de hoofdreden waarom veel mensen voor truss kiezen, het is een effectieve manier om zonder veel problemen en betaalbaar een of meerdere malen een beursstand te realiseren.

Omdat een grote hoeveelheid truss in aanschaf prijzig is wordt dit materiaal veel gebruikt voor verhuur, vanwege de duurzaamheid is truss echter zeer vaak te gebruiken, bij veel gebruik van het materiaal verdient het zich zeker terug.

De grote Truss merken zijn EuroTruss en Prolyte en Global Truss, wie truss koopt van een van deze merken zit altijd goed wat betreft kwaliteit, belastbaarheid, duurzaamheid, compatibiliteit, de prijs is echter niet de laagste, maar toch is het aan te raden om voor een van deze merken te gaan.

Wie truss wil gaan kopen maar ook een deel wil bijhuren is mogelijk het beste af met truss van Prolyte dit omdat het een Nederlands merk is en in de verhuur veel wordt gebruikt. U kunt als u Prolyte gebruikt dus altijd uw stand uitbreiden met te huren truss, wat een groot voordeel kan zijn op een bepaald moment.

Op zoek naar betaalbare standbouw? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Expo Service Zeeland, uw betaalbare standbouwer