zzp ers voor standbouw

Er zijn veel zzp-ers aktief in de standbouw. Veel van deze jongens doen niet anders dan werken in de standbouw en hebben reeds veel ervaring opgedaan.

Het kan interessant zijn voor een ondernemer die zelf zijn stand wil bouwen of organiseren om zzp-ers of freelancers in te huren voor bepaalde werkzaamheden, of misschien wel voor de complete opbouw van een stand.

Ook kunnen freelancers interessant zijn om of meerdere keren met u uw stand op te bouwen zodat u daar met uw team van mensen de vruchten van plukken kunt.

Uiteraard hoeven niet voor alle werkzaamheden ervaren zzpers te worden ingehuurd, u kunt ook "gewone" vaklui inhuren die expertise hebben op bepaalde onderdelen.

Freelance standbouwers kunnen bijna alles.

Over het algemeen geldt wel dat freelance standbouwers zeer allround en flexibel zijn ingesteld, zowel kunnen timmeren, stofferen, schilderen, electriciteit aanleggen, sjouwen, en niet onbelangrijk, improviseren op de lokatie.

Ander groot voordeel van freelance standbouwers is dat ze ook over het algemeen weten het tempo er in te houden.

Wie ervaring heeft met standbouw weet dat er vaak onder grote druk in hoog tempo moet worden gebouwd, freelancers zijn daar dan ook op ingesteld, sterker nog, dat is precies waar ze van houden. (Uiteraard niet in alle gevallen)

"Gewone vaklui" versus freelance standbouwers, wat is wijsheid ?

"Gewone" vaklui hebben vaak wel de expertise om bepaalde handelingen te verrichten, ze hebben echter niet altijd het tempo en flexibiliteit die freelancers wel hebben.

Ook het eigen personeel van uw bedrijf heeft niet alle expertise en ervaring in huis om op efficiente wijze een stand te bouwen en dat betekent dat wanneer u met enkel uw eigen mensen gaat bouwen, er soms veel stress kan zijn omdat op de lokatie bepaalde dingen niet lukken of te lang duren waardoor er flink overgewerkt moet worden.

Dit is een extra belasting voor uw personeel het zet de onderlinge verhoudingen een beetje op scherp en zorgt voor stress waar niemand op te wachten zit.

Daarom, als u twijfelt aan de haalbaarheid van uw stand met de mensen die u heeft, huur freelancers of zzp-ers in om u te helpen bij het opbouwen, het verdient zich gegarandeerd terug in tijdswinst, minder materiaalverlies en minder stress.

Op zoek naar betaalbare standbouw? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Expo Service Zeeland, uw betaalbare standbouwer