Soorten beursstands

Een stand wordt meestal ontworpen naar de volgende factoren :

Budget

Allereerst is er het budget waar rekening mee moet worden gehouden.
Voor het realiseren van een stand zijn bijna altijd veel middelen nodig, zolang het budget niet onbeperkt is zal altijd afgewogen moeten worden welke middelen kunnen worden ingezet en hoe de verhouding ligt van deze middelen.

Afmetingen

Een grote stand biedt meer ruimte dan een kleine stand, dit geeft mogelijkheden om veel middelen in een stand in te zetten maar geeft ook mogelijkheden om juist meer ruimte aan de middelen te geven, toch moet hier ook gezocht worden naar optimaal gebruik van de ruimte net zoals dat bij een kleine stand het geval is.

Type

Je hebt Hoek-Stands, Tussen-Stands, Kop-Stands en Eiland-Stands.
Een stand die niet vrij staat moet van een standwand worden voorzien van minimaal 2,50 of 2,70 hoogte om te voorkomen dat er tegen een stand van de buren wordt aangekeken.
Uiteraard is er vrijheid om tot bijna dakhoogte te gaan indien dat is toegestaan.
Bij een Eiland-stand zijn wanden niet perse nodig, maar het kan wel natuurlijk.

Huisstijl

Een stand wordt bij voorkeur ontworpen in de huisstijl van een bedrijf, een systeemstand voldoet daar per defenitie niet aan, met houtbouw, schilderwerk en goede signing zal juist heel goed de huisstijl van een bedrijf naar voren komen wat bijdraagt aan meer aandacht, herkenbaarheid en vooral, meer bezoekers !

Op zoek naar betaalbare standbouw? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Expo Service Zeeland, uw betaalbare standbouwer