Triplex houten standwanden

Triplex houten standwanden worden nog altijd heel veel toegepast in de standbouw. Hoewel er veel mogelijkheden zijn om een stand te bouwen en er veel materialen voor handen zijn om dat te doen blijven houten standwanden een perfecte oplossing in de standbouw vanwege een groot aantal voordelen ten opzichte van andere materialen.

De voordelen van houten standwanden zijn :

- In iedere kleur schilderbaar, erg belangrijk om in de huisstijl te presenteren

- Zeer flexibel te gebruiken en aan te passen of aan te laten sluiten op ander houtwerk

- Hoogten mogelijk tot desgewenst dakhoogte

- Meer geluidswerend dan alle andere oplossingen

- Makkelijk te repareren en goedkoop in aanschaf

- Overschilderbaar, stoffeerbaar, volledig beplakbaar en te behangen

- Zien er bij normaal gebruik en onderhoud keer op keer goed uit

Houten standwanden zijn in de handel te koop bij diverse bedrijven maar het is ook mogelijk om houten standwanden te huren. Huurwanden worden vaak verhuurd aan verschillende afnemers, deze standwanden kunnen soms beschadigingen hebben, maar dat is niet echt een probleem.
Wie houten standwanden gaat gebruiken, of deze nu gekocht of gehuurd zijn, zal altijd rekening moeten houden met onderhoud, dat betekent over het algemeen dat er geplamuurd moet worden. Plamuur is verkrijgbaar bij de leveranciers van standbouw verf. Niet elk plekje hoeft geplamuurd te worden, alleen de ergste krassen en misschien deukjes. Na het schuren en schilderen zie je er niets meer van en ziet alles er als nieuw uit, met dank aan de altijd fantastisch dekkende standbouwverf.

Op zoek naar betaalbare standbouw? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Expo Service Zeeland, uw betaalbare standbouwer