Systeem standwanden

Het meest gebruikte materiaal in de standbouw zijn standwanden. Standwanden zijn in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar.

Een systeem-stand is kan je meestal huren via de organisatie van een beurs, wie niet te veel geld te besteden heeft of geen mogelijkheden ziet om zich uitgebreid met een beurstand bezig te houden huurt een systeemstand, komt op de dag van aanvang aan, richt zijn stand in vlak voor de beurs open gaat en is ready for action.

Een systeemstand is standaard en weinig opvallend

Het zal duidelijk zijn dat een systeemstand huren bij de organisatie mogelijk de makkelijkste manier is om een stand te hebben op een beurs, maar er is ook een groot nadeel, een dergelijke stand is weinig opvallend en nauwelijks representatief.
Uiteraard is het mogelijk om met de inrichting van de stand toch zo goed mogelijk voor de dag te komen, maar echt aantrekkelijk zal een dergelijke stand niet worden.

Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een systeem-stand aan te schaffen, er zijn verschillende soorten systeem-stands, varierend van wat je veel op beurzen ziet tot echt exclusief materiaal.

Een systeemstand monteren is relatief eenvoudig

Voordeel van een systeemstand is dat het monteren vrijwel altijd eenvoudig is, de opbouwtijd varieert zeer sterk per soort systeem, alleen, de aanschafprijs is meestal hoog en echt origineel of in de huisstijl zal de systeem-stand nooit zijn.
Verder slijt een systeem-stand door het gebruik en zijn herstellingen vrijwel niet mogelijk, een systeemstand ziet er bij aankoop altijd mooi en strak uit, na 10x gebruikt te zijn is dat al vaak heel anders, niet alleen visueel, maar ook mechanisch.

Op zoek naar betaalbare standbouw? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Expo Service Zeeland, uw betaalbare standbouwer