Modulaire standbouw

Modulaire standbouw is wat je vaak kan huren via de organisatie van een beurs, wie niet te veel geld te besteden heeft of geen mogelijkheden ziet om zich uitgebreid met een beurstand bezig te houden huurt een modulaire stand, komt op de dag van aanvang aan, richt zijn stand in vlak voor de beurs open gaat en is ready for action.

Het zal duidelijk zijn dat een modulaire beursstand huren bij de organisatie mogelijk de makkelijkste manier is om een stand te hebben op een beurs, maar er is ook een groot nadeel, een dergelijke stand is weinig opvallend en nauwelijks representatief.
Uiteraard is het mogelijk om met de inrichting van de stand toch zo goed mogelijk voor de dag te komen, maar echt aantrekkelijk zal een dergelijke stand niet worden.

Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een modulaire stand aan te schaffen, er zijn verschillende soorten modulaire beursstands, varierend van wat je veel op beurzen ziet tot echt exclusief materiaal.

Voordeel van een modulaire standbouw is dat het monteren vrijwel altijd eenvoudig is, de opbouwtijd varieert zeer sterk per soort systeem, alleen, de aanschafprijs is meestal hoog en echt origineel of in de huisstijl zal een modulaire systeem stand niet zijn.

Verder slijt een modulaire stand door het gebruik en zijn herstellingen vrijwel niet mogelijk, een modulaire beursstand ziet er bij aankoop altijd mooi en strak uit, na 10x gebruikt te zijn is dat al vaak heel anders, niet alleen visueel, maar ook mechanisch.

Wat slijtage betreft, het best gebruikt u een modulaire stand waarbij de delen die het hardst zullen slijten tegen interessante prijzen te vervangen zijn, aluminum materiaal is duur, board en kunstof platen zijn goedkoper te vervangen.

Op zoek naar betaalbare standbouw? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Expo Service Zeeland, uw betaalbare standbouwer